Wat wil liefde ons hiermee vertellen. 

Ik ga hier niet uitweiden over alle politieke spelletjes, complot theorieën waar of niet waar en allerlei zich tegensprekende feiten, dualistisch ingestelde meningen en uitlatingen of wat voor manipulatieve,  beperkende methoden dan ook.

Ook ga ik zeker niet Corona ontkennen als een virus wat toch wel snel om zich heen slaat en voor sommigen van ons (hoewel het hier gelukkig gaat om een klein deel van de mensheid) hele vervelende gevolgen kan hebben.

Wel ga ik het hebben over het misbruik wat er gemaakt wordt van het fenomeen Corona. Het misbruik in de vorm van bijvoorbeeld Corona gebruiken als kanaal om de toch al aanwezige woede, frustratie en pijn in jou, te kunnen ontladen in een onderwerp wat slechts slachtoffer is van jouw nog niet oprecht en transparant uitgewerkte pijn.

Ook ga ik het hebben over het machtsmisbruik waar Corona voor gebruikt wordt om allerlei ego gerichte testosteron types en acties en goed gevoel van eigen waarde te laten krijgen en  dat ze middels het welkome hulpmiddel Corona hun eigen op macht gerichte rol kunnen uitleven.

En ook wil ik het hebben over de spirituele, onsamenhangende  structuur waar, jazeker, ruimte is voor licht, van Corona evenals de wonderbaarlijke mogelijkheden die Corona ons nu spiritueel geeft/opdringt om te werken aan waar het werkelijk om gaat namelijk innerlijke groei, wijsheid, persoonlijke ontwikkeling zonder eisend gedrag naar anderen toe en het weer vrijelijk kunnen laten stromen van De Universele Onuitputtelijke Helende LIEFDE.

Of … hoef ik het nu nergens meer over te hebben omdat dit al voldoende in jullie systemen resoneert waardoor jullie eigen echte waarheid en werkelijkheid al door jullie zelf gezien wordt?

Wordt eventueel vervolgt in mijn volgende blog.

Een liefdevolle, omarmende groet,

Linda

www.praktijkunify.nl