Voor al diegenen die niet anders meer kunnen.

Aloha lieve allemaal,

Ik had vanochtend weer contact met mijn gidsen, de engelen en De Bron en hun riepen ons op om Nu te kiezen voor volledige ziele vrijheid vanuit ons hart. De verbinding met de kosmos staat momenteel meer open dan ooit en je hoeft er alleen maar voor te kiezen om jouw hart er Nu voor te openen. De energie is er Nu op dit moment helemaal klaar voor om jou te ontvangen en is qua intensiteit en trillingsgetal hoger dan ooit tevoren. Een mooi moment om Nu in de vrijheid en vrede te stappen die Nu in de harten van iedereen aanwezig is en die werkelijk wil en gewoon niet meer anders kan.

Ieders weg zal tegelijkertijd identiek en persoonlijk zijn dus durf deze, jouw liefdevolle vrijheid nu te gaan volgen en leven. Geef jouw eigen hart een dikke kus.

De aardse, stoffelijke beperkingen kunnen ons niet meer tegen houden. De stof en aardse reflecties is wat we nog nodig hebben om te leren maar de vrijheid en liefde is in ons en is onbeperkt en onbegrensd. Geniet hier van, eindeloos en dankbaar.

Ga jouw hart volgen en ontmoet en ontdek precies datgene wat jij nu nodig hebt om geluk te ervaren en de mooie liefde, vrij van oordeel en pijn,  te kunnen omarmen.

Voor diegenen die niet meer anders kunnen.

Vanuit De Bron via mijn hart een warme harte knuffel voor jullie allemaal.

Linda

www.praktijkunify.nl