Van Vissen naar Aquarius

Citaat uit mijn eerste blog van deze vijfluik over dit fenomeen:

‘Ook ga ik het hebben over het machtsmisbruik waar Corona voor gebruikt wordt om allerlei ego gerichte testosteron types en acties en goed gevoel van eigen waarde te laten krijgen en dat ze middels het welkome hulpmiddel Corona hun eigen op macht gerichte rol kunnen uitleven. ‘

Inmiddels vertoeven we onder en in de geweldige planetaire energie van 2021. Een energie die valt onder het veelbelovende Aquarius tijdperk wat weer zo’n 2000 jaar mag duren. Niet langer gelden nog de regels van het Vissen tijdperk dat in het teken stond van religieuze hiërarchie en macht over het individu. Met de Aquarius energie zal de wereld transformeren naar meer menselijke waarden zoals gelijkwaardigheid en gelijke verdeling van middelen. We zullen overgaan op nieuwe wetten, een andere wereld politiek en dus ook een ander, gelijkwaardiger, financieel stelsel. Natuurlijk zal dit geleidelijk gaan maar het is een feit dat dit onontkoombaar is. De veranderingen zijn op allerlei vlakken al duidelijk zichtbaar.

2021 staat numero logisch gezien in het teken van het getal vijf. Dit betekent o.a. het streven naar evenwicht, verandering, vrijheid en harmonie.

In die zin lijkt het mij duidelijk dat deze laatste stuiptrekkingen van onze machtshebbers en de huidige machthebbende instanties niet uit konden blijven. Mijn inziens zijn dan ook de gebeurtenissen in 2020 heel natuurlijk. Immers als iets met uitsterven bedreigt wordt zal het zich nog even extra verzetten en dan zit het venijn zoals altijd nog eventjes in de staart.

Iedereen heeft zo zijn eigen rollen uit te werken en uit te spelen hier op aarde en hiervoor hebben de door testosteron aangestuurde types in het afgelopen jaar ruim de gelegenheid mogen krijgen. Maar nu is het dan ook echt klaar. Deze manier van leven zal langzamerhand afnemen en het spreekt voor zich dat dit geleidelijk en in golfbewegingen zal gaan. Echter hoe dan ook, we gaan onvermijdelijk de goede kant uit dus maak je gewoon niet meer al te druk over deze laatste, vanuit de oude tijd afkomstige patronen. Richt je zoveel mogelijk op de mooie energie van de nieuwe tijd. Kies gewoon voor vrijheid. Vertrouwen, geloof, bewustzijn en een liefdevolle daadkracht vormen de basis van positieve acties en reacties.

Leef bewust en vanuit liefde en alles zal goed komen.

Een vernieuwende Aquarius groet,

Linda

www.praktijkunify.nl