Tot slot, de onsamenhangende structuur van Corona.

Citaat, uit mijn eerste blog van dit vijfluik:

En ook wil ik het hebben over de spirituele, onsamenhangende structuur van het Corona viruswaar, jazeker, ruimte is voor licht, evenals de wonderbaarlijke mogelijkheden die Corona ons nu spiritueel geeft/opdringt om te werken aan waar het werkelijk om gaat namelijk innerlijke groei, wijsheid, persoonlijke ontwikkeling zonder eisend gedrag naar anderen toe en het weer vrijelijk kunnen laten stromen van De Universele Onuitputtelijke Helende LIEFDE

Tot slot:

Hoewel dit voor velen onwaarschijnlijk zal lijken wil ik dit toch met jullie delen. Het is aan jullie wat jullie ermee doen.

Een aantal weken geleden, voordat ik begon met het schijven van dit vijfluik, werd ik door een van mijn gidsen geattendeerd op de geestelijke en fysieke  structuur van het Corona virus. Mijn gids liet mij zien hoe het tot dan samengesteld was. Wat mij opviel was dat de structuur niet goed op elkaar aansloot. Ik zag als het ware losse blokken die gedeeltelijk wel aan elkaar vast zaten maar vaak niet meer dan met een hoek of met het bovenste zesde gedeelte van een zijde. Een soort gelijke fysieke energetische/spirituele structuur kan je ook tegenkomen bij bijvoorbeeld sociale gedrags-/persoonlijkheids-stoornissen.

Wat mij tijdens het mogen aanschouwen van dit fenomeen echter ook opviel was dat als iets niet naadloos op elkaar aansluit en zoals bij dit virus zelfs los over elkaar kan schuiven en draaien, de structuur energetisch te wijzigen/te beïnvloeden is. Mijn eerste ingeving was dus om er licht/liefde in/tussen te brengen. Alle niet goed op elkaar aansluitende en/of aan elkaar vast zittende vlakken/gedeeltes van vlakken  bieden immers ruimtes waar licht kan zijn i.p.v. duisternis. We kunnen dus in gedachten met z’n allen universele liefde/licht brengen in de ruimtes van dit virus. Dit kan individueel of in groepsverband. Waar wel rekening mee moet worden gehouden is dat het virus op liefde kan reageren zoals een pijnlichaam dat doet. Het kan dus terug slaan omdat het met, door de liefde, met uitsterven bedreigt wordt. In de werkelijkheid echter, sterft het natuurlijk niet uit maar transformeer/transmuteer je het naar licht/liefde echter daar is het pijnlichaam zich nog niet van bewust. Dit is dus een belangrijk gegeven om rekening mee te houden als je besluit hier actief iets mee te gaan doen.

In mijn tweede blog schreef ik:

Fuck de angst. Ik omarm de Liefde.

In hoeverre is dit al in jouw systeem geïntegreerd?

Een liefdevolle, omarmende groet,

Linda

www.praktijkunify.nl