Lieve jij,

Angst, boosheid, verdriet, irritatie, zelfverwijt, schuldgevoel, een laag zelfbeeld,  stress et cetera, zijn allemaal emoties die we liever kwijt zijn dan rijk.

Op ons pad naar ‘ontwaken’ en ‘verlichting’ komen we er achter dat onze gedachten/geheugen in samenwerking met onze emoties de grootste OORZAKEN zijn van al ons lijden. We weten inmiddels dat deze twee drama makers, alleen het verleden als referentie kader hebben en wij hiervan bewust mogen worden om uiteindelijk alleen nog maar in het Nu te kunnen leven. In het Nu bestaat immers geen verleden en toekomst dus wil jij jouw wereld een nieuwe vorm gaan geven, weet je dat je dat het beste ‘all-één- en het zuiverst vanuit het Nu kunt doen.

En toch, ondanks al onze ontwikkeling blijven we zo nu en dan geconfronteerd worden met gedachten en emoties die weinig met liefde en gelukkig zijn, te maken hebben.
Zeg op dat soort momenten nu eens gewoon ‘ik hou van jou’. Zeg het tegen de boosheid, zeg het tegen het verdriet, zeg het tegen irritatie maar zeg het ook tegen dat deel van jouw lichaam wat ziek is of pijn doet.
Je hoeft het zelfs op dat moment niet echt te voelen want alleen de woorden doen al genoeg.

Ik wens je veel plezier met het spelen met deze woorden en als jij het leuk vindt zou ik het leuk vinden als je mij wilt laten weten hoe jij het ‘ik hou van jou’ ervaart.

Een warme, lichtvolle groet,

Linda

Praktijk Unify, voor  Consulten en Natuurproducten.
www.praktijkunify.nl
Mail: info@praktijkunify.nl
Mobiel: 06-21813490
Plaats: Waddinxveen, Zuid-Holland