Intuïtieve massage

Aanraking

In onze heftige, op prestatie gerichte, snelle maatschappij is het belang van ‘liefdevolle aanraking’ helaas ondergeschikt geraakt. We verharden, drijven onszelf voort en een knuffel is te vaak vluchtig en onbezield. Hierdoor ontstaat een tekort aan liefde en een gevoel van eenzaamheid. Ons lichaam en onze geest hebben nu eenmaal aanraking nodig om te ontspannen, te helen en om in contact te blijven met jezelf en de liefde die in jouw hart aanwezig is. Mensen die lang niet meer liefdevol en met aandacht zijn aangeraakt drijven van zichzelf af en zijn op den duur alleen nog maar bezig met het leven in de buitenwereld. Dit zijn geen goede ontwikkelingen en daarom is het dan ook dat ik graag weer aandacht wil geven aan ‘liefdevolle, helende aanraking’.

Wat is intuïtieve massage?

Deze vorm van massage gaat dieper dan een reguliere, vaak puur op de uiterlijke pijnprikkels gerichte massage. Aan de meeste lichamelijke klachten ligt vaak een energetische onbalans zoals emotionele stress, trauma of blokkade, een onbalans in het magnetisch veld, onze aura of chakra’s of onze meridianen ten grondslag. Tijdens deze massage stem ik me af op jouw lichaam en geest waarna jouw lichaam aangeeft waar en op welke manier ik mag masseren. Ook is het mogelijk om van tevoren een intentie aan te geven waarop jij geheeld wilt worden. Tijdens deze massage wordt het hele lichaam, van kruin tot voeten, aangeraakt en wordt het lichaam gerevitaliseerd en gevoed.

Blokkades en jouw niet meer dienende overtuigingen worden los gemasseerd waarna, zoveel als dat op dat moment mag en mogelijk is, de overtollige energie hiervan wordt afgevoerd. Deze massage is heerlijk om te ervaren en werkt nog lange tijd na in jouw systeem. Je ontvangt bijvoorbeeld later nog inzichten over thema’s die voor jou op dat moment belangrijk zijn. Dit gaat stap voor stap zonder heftige schokeffecten of zware emotionele pieken.

Een heerlijke ontspannende massage waarbij liefdevolle aanraking met pure aandacht wordt uitgevoerd hetgeen zowel een weldaad voor jouw lichaam als voor jouw geest is.

Wanneer is deze vorm van massagegeschikt?

Je kunt deze massage ondergaan bij lichamelijke of emotionele ongemakken maar ook als je gewoon eens heerlijk wilt ontspannen of fysiek en energetisch gereinigd en opgeladen wilt worden.

Producten die tijdens de massage gebruikt kunnen worden.

– Natuurlijke massage olie.
– Aromatische olie.
– Natuurlijke magneten, stenen en mineralen.
– Je mag ook jouw eigen massage olie meenemen als je daar de voorkeur aangeeft.

Hoelang duurt deze massage?

Afhankelijk van wat jouw lichaam en jouw geest nodig hebben duurt deze massage tussen de 1 en 1 ½ uur.

Een afspraak maken.

Een afspraak maken gebeurt altijd telefonisch. Dit zodat we kunnen invoelen of er een klik is en om het een en ander door te kunnen nemen wat voor jou of mij van belang is.

Belangrijk om van tevoren te weten is dat deze vorm van massage absoluut geen erotische of anderszins seksueel gerichte massage is. De massage heeft een Tantrisch karakter wat inhoud ‘aanraking vanuit respect en met volledige liefdevolle aandacht’ zonder oordeel of bijbedoelingen. Het is van belang dat jij je veilig voelt en je vol vertrouwen kunt overgeven aan de behandeling.

Bekijk hier de tarieven!