Balance Omega3 olie

Balance Oil,  voor een optimale Omega 3 – Omega 6 balans

Voel de wereld weer aan jouw voeten liggen om door jou ontdekt te worden.

Veel van onze vage ziekten komen voort uit de zogenaamde ‘welvaart ziekten’. Teveel ongezonde stress, ongezonde voeding, blootstelling aan straling, cel vervuiling door trauma’s, etc. zorgen voorheen ongezond spijsverteringsstelsel, verharde celwanden, verzuring etc waardoor de voeding nauwelijks nog wordt opgenomen. Een van de meetbare gevolgen is ook een disbalans in de verhouding Omega 3 en Omega 6 in ons lichaam. Dit zorgt voor o.a. veel laag gradige ontstekingen, extreme vermoeidheidsklachten, concentratie stoornissen, prikkelbaarheid, slaapstoornissen, gevoelens van onrust,  en ga zo maar door.

Ingrediënten:

Visolie (van ansjovis, makreel, sardine), koudgeperste olijfolie, tocoferolrijk extract (antioxidanten), natuurlijke smaken*, vitamine D(cholecalciferol).

* Natuurlijke vanillesmaak
* Natuurlijke citroensmaak
* Natuurlijke sinaasappel citroen munt smaak
* Natuurlijke grapefruit citroen limoen smaak

Voor meer informatie lees de Zinzino product informatie.

Mijn verhaal

Ook ik had last van een aantal van deze klachten. Ik had al van alles geprobeerd en dit alles hielp wel een beetje maar bij lange na niet voldoende. Via een vriendin kwam ik in contact met de Balance Oil. Na het laten doen van een bloedtest via dit bedrijf, die ik gewoon via de post kon opsturen, kwam er inderdaad uit dat de balans tussen Omega 3 en Omega 6 in mijn lichaam ver te zoeken was en dat toch terwijl ik gezond eet en al op allerlei manieren met mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid bezig ben.

Ik besloot om dit als laatste redmiddel dan nog maar eens te proberen. Na drie weken begon ik me al beter te voelen en hoewel nog wel met schommelingen, voelde ik me helderder in mijn hoofd en had ik topdagen op een manier die ik me alleen nog maar uit mijn verre verleden kon herinneren. Ook emotioneel kwam ik meer in balans en duurde verwerkingsprocessen minder lang. Dit en nog veel meer maakte dat ik dit geweldige product onder de aandacht wil brengen van, gewoon iedereen.

Zinzino

Op testen gebaseerde Scandinavische voeding voor de nieuwe generatie.

Een wereldwijde trend van voedingssupplementen voor de Nieuwe Tijd.

Ik adviseer wel om als je wilt starten met deze olie of met een van de andere ondersteunende producten van Zinzino, eerst even persoonlijk contact met mij op te nemen voor een persoonlijke aanpak en begeleiding. Dit kan via mijn mail info@praktijkunify.nl of telefonisch via 06-21813490.

Wil je meer weten of bestellen ga dan via onderstaande knop naar mijn persoonlijke pagina op de Zinzino website.

Ik wens jou en jouw naasten een hele goede, vitale en vreugdevolle gezondheid toe waarbij de wereld weer aan je energieke voeten ligt om door jou ontdekt te worden!