Healing

Spiritualiteit is ‘ a way of living’  welke mij is aangeboren. Dit samen met heel wat jaren van ondervinding en ervaring maken dat ik jou , vanuit mijn hart energetisch mag aanreiken, wat jij op dit moment nodig hebt.

Daar bewustwording het begin van alle genezing is wordt je tijdens een healingsessie begeleid naar de oorsprong van jouw klacht of probleem. Zodra jij je bewust wordt van de diepere betekenis zal jouw zelfhelend vermogen zich ook daar weer krachtiger kunnen manifesteren. De verbinding en de juiste balans tussen hoofd en hart wordt hersteld waardoor jij je nog meer bewust gaat worden van de rollen die emoties en denken in jouw leven hebben en ga jij je weer herinneren dat alleen in jouw hart de echte waarheid en oplossing voor jouw problemen aanwezig is.

Tijdens deze ontluikende sessies wordt je door mij begeleid en ondersteund met een diversiteit aan kosmische energieën en hogere wijsheden die allen voortkomen uit de verbinding met de universele liefde. Indien nodig maak ik gebruik van etherische  oliën en het geluid van stemvorken en of klankschalen.

Mijn healingsessies zijn er voor mens, dier en natuur.

Wat kun je verwachten
Ondersteuning bij genezingsprocessen zoals:

  • Trauma’s en blokkades worden energetisch aangeraakt en, indien dit mag, zowel geestelijk als lichamelijk geheeld.
  • Je kunt inzicht krijgen in het waarom van iet wenselijke terugkerende patronen.
  • Er kan een ontgiftingsproces in werking worden gesteld.
  • Lichamelijke klachten worden opgespoord en indien nodig terug gebracht naar de oorsprong van waaruit er healing kan worden geactiveerd.
  • Je kunt een grote mate van innerlijke rust gaan ervaren.
  • Je kunt inzichten krijgen in de vorm van beelden of woorden.
  • Ook jouw aura en chacra’s worden uiteraard in de helingsprocessen meegenomen.
  • Negatieve energieën en/of entiteiten kunnen opgespoord en verwijderd worden.
  • Verder verbindt ik klachten met hun oorsprong o.a. via de methodiek van de psychosomatiek en vanuit een holistische aanpak.

Advies
Ondanks alles wat je kunt verwachten is het het beste, zoals bij alles in het leven, wel een doel te hebben maar er verder zonder verwachting in te gaan. Zo laat je de weg van de healing over aan de wijsheid en het veel bredere inzicht van de engelen en hogere lichtwezens.

Voor alle sessies staat een (ongeveer) tijdsduur van 1 tot 1 ½ uur.
Alle sessies, kunnen zowel ter plaatse, in de praktijk als telefonisch uitgevoerd worden.

Bekijk hier de tarieven!