Healing

Spiritualiteit is ‘ a way of living’  welke mij is aangeboren. Dit samen met heel wat jaren van ondervinding en ervaring maken dat ik jou ,uit mijn hart, zal geven wat ik kan.

Daar de ene mens de ander niet is mag ik in mijn praktijk verschillende vormen van ondersteunende consulten en sessies aanbieden zoals ontspannende of klachtgerichte healingen en verschillende vormen van massage.

Een massage of healingsessie leidt je naar pure ontspanning waarbij lichaam en geest de ruimte geboden wordt om weer in balans te komen.  Jouw lichaam en geest ontspannen en ontgiften waardoor zich de antwoorden op jouw eventuele vragen als vanzelf aan jou kunnen openbaren.

Heb je echter gerichte klachten of problemen dan zal ik je kunnen ondersteunen met een meer klachtgerichte healing.

Daar bewustwording het begin van alle genezing is wordt je tijdens een klachtgerichte healingsessie begeleid naar de oorsprong van jouw klacht of probleem. Zodra jij je bewust wordt van de diepere betekenis zal jouw zelfhelend vermogen zich ook daar weer krachtiger kunnen manifesteren. De verbinding en de juiste balans tussen hoofd en hart wordt hersteld waardoor jij je nog meer bewust gaat worden van de rollen die emoties en denken in jouw leven hebben en ga jij je weer herinneren dat alleen in jouw  hart  de echte waarheid en oplossing voor jouw problemen aanwezig is.

Tijdens deze ontluikende sessies wordt je door mij begeleid en ondersteund met een diversiteit aan kosmische energieën en hogere wijsheden  die allen voortkomen uit de verbinding met de universele liefde.

Mijn healingsessies zijn er voor mens, dier en natuur. Ik maak, tijdens een sessie o.a. gebruik van etherische oliën en raadpleeg ,indien nodig of gewenst, de kaarten.