Herstel jouw gevoel

Tot gauw, mooi kind van licht en liefde, binnenkort zul je weer voelen.
Herstel jouw gevoel.

Herstel jouw gevoelsleven.
Velen zijn het contact met hun zuivere gevoel gedeeltelijk of geheel kwijtgeraakt.
Ervaar jezelf, situaties en anderen weer voor wat ze werkelijk zijn.

Wil jij weer leren voelen? Wil jij de werkelijkheid weer van de illusie kunnen onderscheiden? Wil jij leren healen en/of anderen, dieren, de natuur  en de hele wereld hiermee dienen?
Wil je weer kunnen stralen van licht en liefde en anderen hiermee aanraken?

Allereerst …
Allereerst, ik kan nu allemaal boeken, verslagen, andere nieuwsbrieven, filmpjes en spirituele goeroes en/of cursusmateriaal gaan citeren en dit daarmee op een herhaling van vele werkelijkheden laten aankomen. Of … ik doe wat minder interessant en blijf gewoon bij de kern van het verhaal namelijk de één-voudige werkelijkheid’.

Leer weer om één-voudig te voelen.
Nu kan ik hier zoals gezegd, moeilijk en interessant over gaan doen of ik geef gewoon wat simpele handvatten die voor iedereen uitvoerbaar zijn van waaruit iedereen die wil, verder kan op zijn/haar  eigen manier.  Ik geef hieronder een paar essentiële kernwoorden  waarop jij eventjes kort  jouw aandacht mag richten en laat de diepgang hiervan tot jouw doordringen.

Kernwoorden.
– Nieuwsgierig kijken/voelen, zonder oordeel of doel.
– Liefdevolle aandacht.
– Liefdevolle vriendelijkheid.
– Liefdevolle aanraking.

Dit is het begin en hoe nu verder?
Kan je met bovenstaande één-voud al verder? Super! Ik wens jou veel licht, liefde en wijsheid toe op jouw, eventjes  vergeten maar nu weer ingeslagen pad van zelfbeschikking, liefde, vreugde, geluk en alom wijsheid. Ik ben blij en dankbaar dat ik jouw dit mocht geven. Dankjewel.

Zit je toch nog met wat vragen, wil die knoop maar niet helemaal ontwarren en heb je hier wat hulp/ondersteuning bij nodig? Super! Mail mij jouw vragen of maak gezellig een belafspraak.

Mijn ziel verlangt naar meer. Hoe kan ik anderen helpen?
Voel je dat je met jouw Zelf/gevoel anderen wilt bereiken/hulp aanbieden op hun pad: Super! Bel of mail mij dan en we gaan kijken waar jouw behoefte ligt en welke van jouw talenten nog wat meer aandacht nodig hebben zodat ze ten volste tot ontwikkeling kunnen komen.
*Wat is jouw doel t.o.v. het herstellen en ontwikkelen van jouw gevoelsleven?
*Wat belemmert jou nog volgens jou?

Wil je specifiek hulp bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld jouw talent intuïtieve massage of healing? Ook dan mag je mij bellen of mailen en we gaan samen aan de slag om voor jouw een passende ontwikkelingsmethode te gaan neerzetten.
Bekijk ook even mijn andere workshops. Misschien zit daar al iets voor je bij of brengt het jou op ideeën.  We kunnen deze ook telefonisch uitvoeren.

Over mij en mijn manier van werken tijdens de sessies.
Vanwege mijn afnemende stoffelijk gezichtsvermogen ben ik me steeds meer gaan richten op werkelijk voelen. Beelden leiden hierbij teveel af en voeden ons ego met meningen en vooroordelen. Dit vormen van deze meningen gaat razend snel. Voordat jij het weet is jouw werkelijke gevoel/intuïtie alweer gekleurd.

Daarom en uit mijn behoefte om de werkelijke waarheid te mogen leren kennen biedt ik, vanuit mijn Zijn hierop aarde, juist persoonlijke ontwikkeling aan zonder deze stoffelijke afleiding.

Ik geef hierbij gehoor aan mijn ziel en mijn taak vanuit mijn blauwdruk.

Mijn begeleidende trajecten volg je allemaal met jouw ogen dicht. Filmpjes zijn dan ook niet nodig. Mijn begeleiding kan dus gewoon telefonisch met jou alleen of in groepsverband.

Zo geef ik gehoor aan mijn blauwdruk en de wens van mijn ziel en kan mijn  ‘schijnbaar’ gebrek een zegen zijn voor mezelf en voor jou.

Na een sessie mag je jouw ogen weer open doen en zal je met andere, vaak liefdevollere ogen, naar jezelf en jouw omgeving kijken. Ook acceptatie en genezing kunnen hierdoor een stuk sneller gaan.

*We stemmen het leermateriaal af op jouw behoeften. Dit bepalen we tijdens een oriënterend gesprek.

Tot gauw, mooi kind van licht en liefde, binnenkort zul je weer voelen.

Een lichtvolle groet vol van liefdevolle aandacht.

Linda Daniels