Welke deken past bij jou?

Maak een vrijblijvende afspraak.

Elke deken heeft een eigen basis karakter en sluit aan bij de levensmissie van de persoon die een betreffende deken kiest. De energie van de dekens passen zich tijdens het gebruik ervan aan bij datgene wat op dat moment prioriteit heeft voor jouw ziel. De deken groeit dus als het ware met jou mee en ondersteunt jou zo bij jouw helingsprocessen.

Dekentest.

Wil je weten welke deken bij jou en jouw unieke levenspad past? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende GRATIS dekentest.

Testen is ook telefonisch mogelijk en is net zo effectief.

De duur van de test is ongeveer 45 minuten. Hierna heb jij gevoelt en ervaren wat de verschillende dekens met jou doen en welke deken de jouwe is.

Maak vrijblijvend,  een GRATIS afspraak! 

Aanschaf van een eigen deken.

Besluit je ‘jouw’ deken aan te schaffen zodat je hem heerlijk mee naar huis kunt nemen, dan zal je al gauw merken dat de deken haar werk doet, waar je hem dan ook gebruikt. Sla hem heerlijk om je heen na een vermoeiende of drukke dag. Gebruik hem tijdens meditatie of leg hem op je bed. Zo worden jouw onderbewustzijn, jouw geest en jouw lichaam optimaal gevoed met precies datgene wat jij nodig hebt.

Dekens voor therapeutisch gebruik

Alle Love, Vitality en andere spirituele dekens zijn energetisch therapeutisch in te zetten, de Vitality Naturel wordt echter vooral en als enige deken aangeraden voor behandelingen op een behandeltafel.
Deze deken zorgt voor o.a. centrering en heeft een dubbele kracht door de combinatie van de Levensbloem met een symbool van Elohim Engelen.

* Al deze producten kunnen gezien en ervaren worden via onze beurzen of in mijn praktijk.