Welke deken past bij jou?

 

Zich geborgen voelen, innerlijk tot rust komen, de eigen krachten weer aanvullen.
Dit wordt mogelijk gemaakt door het bijzondere design van deze heerlijk zachte dekens.

Healing en inzichten
d.m.v. testen met de 100% biologisch katoenen ‘Levensbloem Energie ’ dekens

De voor jou juiste deken wordt gekozen door jouw gevoel en niet door jouw ogen.

Welke deken past bij jou?

Elke ‘Levensbloem Energie’ deken heeft haar eigen thema en helende energie. Door met verschillende dekens te testen ontvang je direct healing op die stukken waar mogelijk. De uiteindelijke deken die op het einde van de test nog bij je is, is jouw ondersteunende deken speciaal voor jouw levenspad. Zij ondersteunt, verlicht en helpt jou stukje bij beetje op een zachte, geleidelijke en hartverwarmende manier.

*Indien noodzakelijk kan de dekentest ook telefonisch gedaan worden.

Aanschaf van een eigen deken.

Besluit je ‘jouw’ deken aan te schaffen zodat je hem heerlijk mee naar huis kunt nemen, dan zal je al gauw merken dat de deken haar werk doet, waar je hem dan ook gebruikt. Sla hem heerlijk om je heen na een vermoeiende of drukke dag. Gebruik hem tijdens meditatie of leg hem op je bed. Zo worden jouw onderbewustzijn, jouw geest en jouw lichaam optimaal gevoed met precies datgene wat jij nodig hebt.

Dekens voor therapeutisch gebruik

Alle Love, Vitality en andere spirituele dekens zijn energetisch therapeutisch in te zetten, de Vitality Naturel wordt echter vooral en als enige deken aangeraden voor behandelingen op een behandeltafel.
Deze deken zorgt voor o.a. centrering en heeft een dubbele kracht door de combinatie van de Levensbloem met een symbool van Elohim Engelen.

De Boeddha/Yoga deken.

De Boeddha/Yoga deken daarentegen wordt met regelmaat gebruikt voor yoga, meditatie/groepsmeditatie, of op healing en inzicht gerichte workshops.

Speciale baby en dierendekentjes

De 2 soorten babydekens zijn er op gericht de baby welkom te heten en bescherming te geven en/of hulp te bieden bij het verwerken van geboortetrauma’s.

Het speciale dierendekentje geeft een gevoel van rust, geborgenheid en veiligheid waardoor genezing van trauma’s of stress makkelijker kan worden ingezet.

Het is tevens het kleinste dekentje uit de collectie en heeft een handig formaat, deze deken kan ook gebruikt worden voor in de wandelwagen van jouw baby.

* Al deze producten kunnen gezien en ervaren worden via onze beurzen of in mijn praktijk.