Meer over de Bloem des levens in combinatie met de dekens

Men vraagt vaak aan mij wat en hoe deze biologisch katoenen dekens nu eigenlijk werken. Om te beginnen wil ik jullie daarom even wat vertellen over de Levensbloem als symbool en hoe haar werking in samenwerking met de rest van dit geweldige product functioneert.

De Levensbloem (Flower of life).

De Levensbloem is een alles omvattend en mysterieus symbool en wordt in vele beschavingen al eeuwenlang geëerd. Men zegt dat elk aspect van het leven er in terug gevonden kan worden.

De Levensbloem staat bekend als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie en is een oer oude metafoor voor de verbondenheid van al het leven in het universum.

De heilige geometrie is een symbool taal waarin woorden omgezet zijn in beelden en vormen. De Levensbloem bestaat uit 19 cirkels omringt door 2 grotere cirkels van waaruit andere patronen ontstaan. De eerste 7 rondjes heten de Seed of life en vormen samen een rasterpatroon wat bijvoorbeeld gebruikt kan worden als basis voor het leggen van de gouden driehoek.

Zoals een bloem door haar zaden nieuw leven kan scheppen staat de Levensbloem bekend voor het scheppen van nieuw leven in alles.

 

De spirituele betekenis van de Levensbloem

Deze Bloem des levens staat o.a. voor verbondenheid, bescherming, harmonie en schepping. Ook worden er krachtige energetische en helende uitwerkingen aan dit symbool toegekend.

Waarvoor is de Levensbloem te gebruiken?

De Levensbloem houdt straling tegen en door haar zuiverende werking reinigt en harmoniseert zij  alle ruimten waarin zij aanwezig is. Zij brengt weer balans en werkt op deze manier ook in op ons lichaam en onze geest.

De helende werking van de Levensbloem

Vanwege dat zij volgens de heilige geometrie de blauwdruk van het universum is brengt ze ons als het ware weer terug naar onze basis/onze blauwdruk. Deze weg terug naar onze blauw druk gaat uiteraard via alle builen en butsen die ons nog in de weg staan om weer Heel te zijn. Je wordt er geleidelijk en op een zachte wijze mee in aanraking gebracht waarna het bewustwordings- en het helingsproces in werking kan gaan treden.

De Levensbloem in de Levensbloem Energiedekens

Misschien wordt het nu al een beetje meer duidelijk wat dit heilige symbool voor functie heeft. Dit dan nog in samenwerking met de, door lichtmeesters doorgegeven kleurcombinaties en affirmaties tezamen met de middels meditatie en intensiteit er energetisch ingeweven energieën van engelen, lichtmeesters en planeten maken deze dekens, sjaals en plaids tot een heel liefdevol en krachtig product voor zelfheling en begeleiding op jouw levenspad.