Nieuwsbrieven2022-11-09T08:19:38+00:00

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

2901, 2024

Chronische stress? Kan jij loslaten?

Loslaten is het tegenovergestelde van vasthouden. Loslaten staat voor JA zeggen tegen het leven en durven mee stromen in de flow terwijl vasthouden staat voor NEE zeggen en weerstand bieden. Vasthouden gaat vaak onbewust en is een onderdeel van ons overlevingsmechanisme. Op het moment dat er, om welke reden dan ook, een stress situatie ontstaat reageert ons zenuwstelsel hier op door het lichaam aan te sturen om de nodige maatregelen te nemen om in actie te komen, te kunnen vechten of vluchten. Zodra de stress situatie echter geweken is hoort het zenuwstelsel weer opdracht te geven om te ontspannen, ons lichaam uit de vecht en/of vlucht stand te halen(loslaten) dus weer terug te gaan naar de “normale” stand.

801, 2024

NIEUW. Neem eens een modderbad in jouw eigen badkuip en is onafhankelijkheid een illusie

Allereerst wens ik jou natuurlijk het aller beste jaar ooit toe en dat al jouw wensen uit mogen komen. Maar meer nog dan dat wens ik jou toe dat jij zelf de manier vindt hoe jij ze zelf kunt creëren en dat je ontdekt dat de wereld om jou heen verandert zodra jij van binnen uit verandert. Ik wens jou hier ook alvast heel veel plezier mee.

512, 2023

Gezond de feestdagen door met gezonde kortingen …. 🎅🎄🎁🌟 … en geef Dankbaarheid cadeau

Hoe geef je je immuunsysteem een boost? Wil jij gezond de winter door en met gemak de decemberdrukte trotseren? Help jouw immuunsysteem dan een handje met de juiste voeding en de juiste suppletie en laat je niet verleiden om in de stress te schieten.

3110, 2023

NIEUW! 4 prachtig stralende, Levensbloem Energiedekens. 🌟Voor ondersteuning op jouw levenspad.

Een dynamisch product zoals de Levensbloem Energiedekens vraagt, zeker in deze ook nog eens zeer dynamische tijd, om vernieuwing en aanvulling. Ik ben daarom blij om jullie kennis te mogen laten maken met 4 gloednieuwe Levensbloem Energiedekens. Alle 4 weer met prachtige kleuren, krachtige affirmaties en dynamische helende energiefrequenties. NIEUW! 4 prachtig stralende, Levensbloem Energiedekens.

2310, 2023

De hoogste tijd voor de kruidenbitters van MT Natuurproducten. 🤧🤒🙁 De herfst vraagt om reiniging. 🍁

De herfst laat zich weer ervaren in al haar schoonheid maar ook met al haar reinigende weertypen. De herfst zet ook ons aan tot reiniging van ons lichaam en dat gaat vaak gepaard met snotneuzen, hoesten enzovoorts. Om nu ons lichaam bij dit natuurlijke reinigingsritueel te helpen en ondersteunen is het niet verkeerd om de kruidenbitter weer op de aanrecht te zetten zodat we hem, in al zijn veelvoudigheid, niet kunnen vergeten.

1310, 2023

Ontmoet Jezelf, heel jezelf en heel de Wereld. 💞🪐

Er gebeurd nog steeds veel in de wereld. De gehele maatschappij van Moeder Aarde lijkt op zijn kop te staan en velen maken zich zorgen maar laat je hier niet in meeslepen. Nu het 5 dimensionele licht al voor zo’n ruim 65% op onze aarde schijnt is het logisch dat alles wat nog onbalans was, uitgewerkt moet worden ten einde te kunnen door ontwikkelen naar een hogere afstemming van licht en liefde. Een afstemming waar heel veel van onze huidige aardse ziekten, zowel fysiek als geestelijk, niet meer bestaan.

Titel

Ga naar de bovenkant