Nieuwsbrieven2021-10-30T12:50:50+00:00
2311, 2021

Tot gauw, mooi kind van licht en liefde, binnenkort zul je weer voelen. Herstel jouw gevoel.

Tot gauw, mooi kind van licht en liefde, binnenkort zul je weer voelen. Herstel jouw gevoelsleven. Velen zijn het contact met hun zuivere gevoel gedeeltelijk of geheel kwijtgeraakt. Ervaar jezelf, situaties en anderen weer voor wat ze werkelijk zijn. Wil jij weer leren voelen? Wil jij de werkelijkheid weer van de illusie kunnen onderscheiden? Wil jij leren healen en/of anderen, dieren, de natuur en de hele wereld hiermee dienen? Wil je weer kunnen stralen van licht en liefde en anderen hiermee aanraken?

1711, 2021

Je bent niet klaar voor de winter zonder …..en NIEUW, het boek Pandemische chaos!

In deze maanden met de r in hun naam heeft ons immuun systeem het extra zwaar. Daarom wil ik in deze nieuwsbrief maar eens een beproefd recept met jullie delen wat bijzonder goed werkt bij griep, verkoudheid en zelfs bij een energie vretend gevoel van algehele malaise. De juiste voedingssupplementen, een heerlijke warme sjaal of plaid die meer zijn dan alleen ‘lekker warm’, een goed boek voor de broodnodige hersenvoeding en jouw winter kan niet meer stuk. Je bent niet klaar voor de winter zonder …..

2610, 2021

Dennennaalden thee, een natuurlijk tegengif

Het vaccin nemen is één ding, een allergische reactie op de besmetting met de spike eiwitten een tweede. Ook ik leek last te hebben van die rondvliegende spike eiwitten. Zodra ik bij naasten in de buurt kwam die het vaccin al hadden laten injecteren kreeg ik last van uitslag, opgezette hals en onderarm spieren, een kriebelende jeuk op onbedekte huidoppervlakten, hoofdpijn en vermoeidheidsklachten. Iemand adviseerde mij om 3 koppen dennennaalden thee per dag te drinken en mij heeft dit enorm geholpen. Ik ben dan ook erg blij dat ik deze thee nu ook via mijn webshop aan jullie kan aanbieden.

2010, 2021

Vitaily is nu 100% vis-vrij. Profiteer van de Welkoms doos!

Hoe gezond vis als voeding ook is, de visindustrie is niet duurzaam. De Netflix documentaire Seaspiracy brengt dat genadeloos aan het licht. We zien ook steeds meer Vitaily Basis-klanten om die reden overstappen naar Vitaily Vegan.

1410, 2021

NIEUW! Nu ook Levensbloem Energie sjaals en plaids

De prachtige van 100% biologisch katoen vervaardigde Levensbloem Energie dekens zijn al bij velen van jullie bekend. De prachtige kleuren en de krachtige energetische werking van hun symboliek zijn voor iedereen een lust voor het oog, een zachte streling voor de huid en telkens weer een ondersteuning voor hun fysieke en geestelijke ontwikkelingsproces. Ik kom met regelmaat mensen tegen die mij vertellen hun dekentje nog steeds tot zich te nemen tijdens moeilijkere momenten of gewoon om weer ‘thuis’ te komen in zichzelf. Deze dekens zijn ook heerlijk om onder te slapen omdat juist tijdens de rust van de slaap zij volledig hun krachten kunnen laten gelden.

510, 2021

Unify verbindt, voor jouw gezondheid

In mijn praktijk streef ik naar een verbindend basis pakket ter ondersteuning van jouw gezondheid en het opheffen van de grote hoeveelheid aan welvaartziekten. Dit doe ik door het aanbieden van een aantal basisproducten die ten grondslag liggen aan het ondersteunen en verkrijgen van weer een goede gezondheid tezamen met producten en diensten die jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid en persoonlijke ontwikkeling sterk bevorderen.

Ga naar de bovenkant