Home/Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven2022-11-09T08:19:38+00:00

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

2605, 2023

Maak jouw eigen zuil van licht en help hiermee Moeder Aarde en al haar bewoners. Eenvoudig, leuk en o zo belangrijk!

Het is de hoogste tijd. Help mee en maak jouw lichtzuil. De aarde en haar bevolking heeft jouw hulp nodig. Misschien ben je al bezig als lichtwerker of ben jij jezelf al aan het trainen om weer jouw werkelijke Zelf te zijn, dan vervul jij al intuïtief datgene waarvoor je hier op aarde bent gekomen. De aarde heeft echter nu even een specifiek verzoek aan jou:

1005, 2023

Wordt niet somber, verspreidt jouw licht. 🌞

Wordt niet somber, verspreidt jouw licht. 🌞 Wat valt er nog te zeggen over de toestand op aarde van dit moment anders dan dat het juist een periode is voor transformatie van veel, in ons verleden opgedane pijn. Wordt dus niet somber van alles wat er nu in de wereld gebeurd maar verspreidt juist nu jouw innerlijke licht. 🌟

2704, 2023

NIEUW! Jouw persoonlijke Chakra raamhanger! Voor meer balans en harmonie. Moederdagbeurs in Nieuwkoop! Win daar een Levensbloem energie – babydeken!

Een poosje geleden kocht ik een Chakra raamhanger bij Berry Hoenstok. Berry is een spiritueel kunstenaar die puur werkt vanuit de flow van zijn hart. Ik voelde me erg aangetrokken tot zijn raamhangers maar vooral ook vond ik ze mede door hun eenvoud, heel erg mooi. Hij hangt voor mijn raam en elke keer als ik er mijn aandacht op richt voel ik zijn kracht tot mij komen en ontvang ik op dat moment wat ik nodig heb. Dit kan zijn gewoon extra energie maar op een ander moment troost , hoop of een belofte. Onlangs was ik weer bij Berry en ik voelde heel duidelijk dat ik ze in mijn webshop moest opnemen zodat meer mensen van deze krachtige hangers kunnen genieten.

1304, 2023

NeoQuartz en hun beproefde heilzame werking van magneten en kristallen. Nu € 20,- KORTING op magneetkussens!

Er zijn vele manieren om fysiek zowel als geestelijk weer op krachten te komen en gezonder en vitaler in het leven te staan. In mijn praktijk en mijn webshop vindt je een aantal van die mogelijkheden die voor jou zouden kunnen werken en ook het internet staat er vol mee. De vraag is dan altijd: Wat werkt er voor jou? Hoe kom je aan de informatie die voor jou van belang is?

3003, 2023

Empathie, sympathie OF mededogen … wanneer is er een echte ‘van hart tot hart’ verbinding en, 2 NIEUWE Levensbloem Energiedekens

Ik maak in mijn omgeving vaak mee dat er nogal wat misvattingen bestaan omtrent de bovengenoemde inlevingsvormen. Graag wil ik er daarom even wat aandacht voor vragen en ook wil ik je vragen om je de komende tijd er eens van bewust te zij vanuit welke vorm jij bezig bent met reageren op een ander. Wanneer help je echt of wanneer ben je (misschien onbewust) meer met jezelf bezig dan met het, onvoorwaardelijk helpen, van de ander.

1603, 2023

Wat vind jij jezelf waard , Spirituele boekentips en meer over Maria Treben

Een gevoel van minderwaardigheid kan zich op verschillende manieren uiten. Je kunt jezelf continu klein en onbeduidend voelen maar ook de andere kant is mogelijk namelijk dat je continu het gevoel hebt je zelf meer waard te moeten laten lijken dan dat je bent. Hiervoor loop je continu op je tenen. Meer waard willen zijn dan dat je bent geeft een enorme druk bij jezelf en bij de mensen met wie je dagelijks om gaat. Jij wilt continue een positieve bevestiging van jouw daden en voelt je te kort gedaan als die niet komen. Bij de mensen waarmee jij dagelijks om gaat is dit emotionele getrek aan hun op den duur erg vermoeiend dit met als resultaat dat jij steeds minder complimenten krijgt en jij jezelf vervolgens te kort gedaan voelt. Je voelt je niet gewaardeerd, iets waar jij toch zo je best voor deed.

Titel

Ga naar de bovenkant