Home/Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven2021-10-30T12:50:50+00:00
1509, 2022

Vitaily Vegan supplementen ACTIE! Nu 10 euro korting!En …Shanti is verhuisd!

September is voor velen hét startschot om (nóg) actiever bezig te zijn met de juiste zelfzorg. De vakantie is voorbij, de 'R' zit vanaf nu in de maand, de scholen zijn weer begonnen... Tijd voor rust, ritme, regelmaat en routine - over de 'R' gesproken 😉. De meesten van jullie zijn met hun daily Vitaily al hartstikke goed bezig. En ik hoopnatuurlijk dat Vitaily dit najaar bij nóg meer mensen op het aanrecht prijkt.

109, 2022

CBD OLIE en psoriasis, een fantastisch mooie klant ervaring!

Dat CBD/hennep olie een welkom voedingssupplement is voor onze algehele gezondheid is bij de meesten van ons wel bekend. Het helpt ons immuun systeem, is ontsteking remmend, anti bacterieel en preventief in te zetten voor allerlei klachten. Zoals echter elk natuurlijk en in dit geval ook lichaamseigen middel kan de ondersteunende werking per persoon verschillend zijn. Onlangs ontving ik onderstaande review van een van mijn klanten. Om eerlijk te zijn las ik het relaas met tranen in mijn ogen en wil deze daarom ook graag met jullie delen.

1508, 2022

Doe het zelf met kruiden en vindt jouw pad weer terug met de Levensbloem energiedekens.

De natuur biedt alles wat wij als mens nodig hebben. Helaas is de mens steeds verder van de natuur af komen te staan. Dit deels door de ‘haast cultuur’ en deels door de ‘gemak cultuur’. We nemen liever een pilletje, dat werkt ‘sneller’. Waar we echter niet bij stil staan is dat juist die snelle werking gelijk staat aan onderdrukking. Je onderdrukt de ziekte waardoor het lichaam onvoldoende de kans krijgt om zich te wapenen n, door o.a. koorts, alle gifstoffen van de ziekmakers, uit het lichaam te werken. Zo blijven we, zonder dat we het meteen in de gaten hebben, ziek. We verbazen ons dan over de aanhoudende lusteloosheid, vermoeidheid, schommelingen in onze geestelijke stabiliteit etc. We hebben echter niet in de gaten dat we bezig zijn de ziekteverwekker een handje te helpen. De in ons lichaam achtergebleven schadelijke afvalstoffen zorgen voor verzuring, schimmels en aantasting van onze organen. We blijven dus ziek en onze weerstand neemt steeds meer af. Logisch toch, dat er tegenwoordig nog maar zo weinig mensen, ‘gezond’ ouder worden.

1907, 2022

Een kopje Reishi koffie, thee of chocolade drank, heerlijk en super gezond!

Hoewel we allemaal ontsproten zijn uit die ene basis vorm, verschillen we van elkaar doordat we, door de tijd heen, allemaal onze eigen uitdagingen hebben mogen ervaren en op onze eigen manier mee hebben mogen omgaan. Ook mochten we allemaal, bij elk nieuw leven, weer onder de invloed van andere sterren/planeten geboren worden. Dit heeft geresulteerd in een grote verscheidenheid aan type mensen en daarom ook in een grote verscheidenheid aan wat elk individu nodig heeft om te genezen of om gezond te blijven.

507, 2022

Een boekje open over kruiden

Sinds kort vindt je ook alle kruiden van Maria Treben in mijn webshop. Dus niet alleen de gigantisch belangrijke kruidenbitters, balsems en huid en haarverzorging maar ook alle thee soorten die volgens de recepten van Maria Treben onontbeerlijk zijn voor een goede, natuurlijke gezondheid.

Titel

Ga naar de bovenkant