Home/Nieuwsbrieven
Nieuwsbrieven2022-11-09T08:19:38+00:00

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

2601, 2023

Please gedrag en het helperssyndroom. Herkennen, erkennen, accepteren en loslaten…, Organo King of Coffee, prijswinnaar in 2022 !!! en meer.

Herken jij dit? Herkennen, erkennen, accepteren en loslaten. Vanuit onvoorwaardelijke liefde doe je dingen vanuit je hart zonder bijbedoelingen. Doe je dingen voor anderen met een onderliggende vaak onbewuste, reden zoals het strelen van jouw eigen ego met als doel jouw zelf beter te kunnen voelen dan ben je bezig met please gedrag of zou je last kunnen hebben van een helperssyndroom.

1201, 2023

Ben jij een teamplayer of een einselgänger – Unify, spirituele praktijk en webshop

Je bent van nature een verbinder. Dit betekend dat je de capaciteit bezit om mensen en situaties met elkaar te verbinden ten bate van hun wederzijdse positieve belangen. Vanuit dit oogpunt gezien zou je jezelf en zouden anderen jou als een teamplayer kunnen zien. Als individueel mens verbindt jij jezelf echter moeilijker met anderen. Je bent één met alles en iedereen maar handelt en functioneert beter vanuit een onafhankelijke positie. Als mens verlang je wel naar een intense/hechtere verbinding en je komt helemaal tot bloei in een harmonieuze setting. Deze setting moet dan wel een gelijkwaardige basis hebben want anders voel jij je al gauw niet meer prettig/passen in het geheel.

701, 2023

Er was weer zuurstof… Doe er het jouwe mee.

Over chem. trails wordt een boel geschreven en gespeculeerd. Zowel op de mainstream media als de alternatieve media vindt je er behoorlijk wat theorieën over. Volgens wiki pedia is het een condensatie spoor van de vliegtuigen bestaande uit CO2 en water. Een aansluitende theorie is dat er naast CO2 en water ook andere chemicaliën vrijkomen die zeer schadelijk zijn voor het algeheel welzijn van al het leven op aarde. Deze zouden er zelfs heel bewust aan toegevoegd en uitgestrooid worden.

812, 2022

Even aandacht voor ons ego en de non-dualiteit, de meest favoriete producten in 2022 en … Alvast hele fijne feestdagen!

In deze nieuwsbrief wil ik graag wat aandacht vragen voor ons ego. Er zijn veel misvattingen over dit onderwerp. De een zegt dat je ego nodig hebt om in deze maatschappij stand te kunnen houden en een ander zegt weer dat ego absoluut niet nodig is als je voldoende in jouw kracht staat en overtuigd bent van het feit dat je er mag Zijn. Wat geld voor jou? Wat is ego? Ego is een overlevingsmechanisme wat is voortgekomen uit een gekwetste ziel waaruit onze emoties zijn ontstaan. Denk hierbij respectievelijk aan de basisemoties afgescheidenheid met als gevolg eenzaamheid, angst, onveiligheid, onzekerheid, verdriet, boosheid en woede. Kortom situaties die ooit ons gevoel van harmonie en eigenheid bedreigt hebben.

2411, 2022

Maria Treben kruidenbitters, van weerstand verhogend en ontgiftend tot kruiden bad en kompres. En … kijk wat nieuw is in de shop!

De kruidenbitters van Maria Treben zijn gepatenteerd en zij zijn dan ook de enige die onder deze naam mogen worden uitgebracht. Dit ter bescherming van het product dat immers al jarenlang haar positieve uitwerking op ons lichaam en onze geest heeft bewezen. Natuurlijk mogen we, volgens bepaalde instanties niet zeggen dat een kruidenmengsel echt geneest dus ik houd het er hierbij bij om te zeggen dat ze ondersteunend zijn bij het bevorderen van de genezing van een heleboel klachten.

911, 2022

De Levensbloem Energiedekens. Wat en hoe.

Velen hebben al kennis gemaakt met de verbazingwekkende werking van deLevensbloem Energie dekens, sjaals en plaids. Men vraagt vaak aan mij wat en hoe deze biologisch katoenen dekens nueigenlijk werken. Om te beginnen wil ik jullie daarom even wat vertellen over deLevensbloem als symbool en hoe haar werking in samenwerking met de restvan dit geweldige product functioneert.

Titel

Ga naar de bovenkant