Nieuwsbrieven2021-10-30T12:50:50+00:00
2505, 2022

Hoe volg ik mijn intuïtie … en Organo Gold

Volg altijd jouw intuïtie. Er zijn vele manieren waarop jij jezelf kunt helpen en helen. Juist door die vele mogelijkheden die worden aangeboden raak je soms de weg kwijt in jouw eigen helingsproces. Laat je hier echter niet door van de wijs brengen. Blijf altijd bij jouw eerste ingeving. Zie dat als jouw verankeringspunt waarvan jij uit start met jouw proces of dit nu is om jezelf te helen of voor het kiezen van een juiste richting op jouw levenspad. Wat was ook alweer mijn eerste intuïtieve ingeving? Doordat je niet altijd rustig genoeg bent om die eerste ingeving op te pikken verlies je hem soms in het moment. Stap dan niet door maar wacht op jouw volgende ingeving over dat bepaalde onderwerp. Je bent nu alert dus je hoeft je alleen maar weer opnieuw op jouw vraag te focussen zoals je eerder deed. Jouw intuïtie zal dan weer snel van zich laten horen. Laat al het andere los. De kunst hierbij is om al het andere wat jouw afleidde van jouw eerste intuïtie los te laten. Jouw gedachten en emoties zijn vaak zo snel en dominant aanwezig dat ze razend snel een ‘foutieve’ ingeving in jouw bewustzijn plaatsen. Ze zijn ook erg volhardend om deze te behouden. Laat je hierdoor niet misleiden, wordt weer rustig, keer terug in jezelf en laat de rest gewoon los zoals je iets los laat wat je vast hebt met je handen. Laat het gewoon vallen en besteed er verder geen aandacht meer aan. Zie het gewoon als een duidelijke reset en de rest komt weer als vanzelf tot je.

2005, 2022

Engelen Nieuws, laat Nu los en ben die engel.

Voor diegenen die mij nog kennen d.m.v. ‘Het Nadenkertje (een nieuwsbrief die ik mocht uitgeven van 2010 t/m 2017) waarin ik boodschappen van de engelen doorgaf voor een groter collectief, klinkt dit vast en zeker bekend in de oren. De engelen verzochten mij dit weer op te pakken in een ietwat vernieuwde versie. Vanaf nu af aan zal ik daarom in een speciale nieuwsbrief hun boodschappen weer door gaan geven. Dus buiten nieuws en informatie over de producten uit mijn webshop, beurzen of over mijn coach-, massage- of healingsessies, nu ook Engelen Nieuws. *Ik zou het super leuk vinden als jij jouw ervaring n.a.v. deze boodschappen met mij wilt delen. Misschien kan ik ze dan opnemen in mijn volgende nieuwsbrief, als jij dat goed vindt.

505, 2022

NeoQuartz en hun beproefde heilzame werking van magneten en kristallen

Er zijn vele manieren om fysiek zowel als geestelijk weer op krachten te komen en gezonder en vitaler in het leven te staan. In mijn praktijk en mijn webshop vindt je een aantal van die mogelijkheden die voor jou zouden kunnen werken en ook het internet staat er vol mee. De vraag is dan altijd: Wat werkt er voor jou? Hoe kom je aan de informatie die voor jou van belang is? Mijn antwoord is dan altijd: Volg jouw gevoel en volg de signalen die op jouw pad komen. Healing gaat stapsgewijs en op die manier wordt je ook geleid. Het ene product blijft bij je terwijl je een ander product tijdelijk nodig hebt om vervolgens weer over te stappen naar de volgende fase van jouw genezingsproces. Wat bij jou past is dus puur persoonlijk. Laat de informatie die tot jou komt op jou inwerken en zodra je er blij of enthousiast van wordt zou dat wel eens jouw volgende stap in jouw genezingsproces kunnen zijn.

2004, 2022

Even over liefde …

Liefde verlangt niet, liefde eist niet en liefde heeft geen verwachtingspatronen. Liefde kent geen angst en liefde vertrouwt er 100% op dat het altijd aanwezig is. Liefde maakt geen onderscheid en forceert niet. Liefde is energiek en tegelijkertijd rustig. Liefde verbindt. Liefde is opgewekt en danst door het leven. Liefde dwingt niemand en is alom aanwezig. Liefde laat zich niet beschadigen en is daarom altijd heel. Liefde is het meest besproken en naar verlangde onderwerp sinds mensenheugenis en nog steeds kan het gemis hieraan ons tot waanzin drijven. Liefde geeft ons daarom gelukkig, vele mogelijkheden en hulpmiddelen om haar opnieuw te ontdekken in ons zelf om ons uiteindelijk weer te kunnen herinneren dat liefde pure éénvoud is. Hieronder, van ontelbare mogelijkheden, een paar giften van liefde voor jullie uitgelicht.

404, 2022

Vitaily. Gratis e-books en 7,50 euro korting! Van onrust naar rust, kruiden en meer

Zou onze voeding nog puur natuur zijn zonder schadelijke toevoegingen en zonder manipulatie voor een snellere groei dus grotere productie dan zouden voedingssupplementen totaal overbodig zijn.

2603, 2022

Nieuws van Vitaily, Maria Treben bij hoofdhuidproblemen en een Levensbloem Energie deken uitgelicht!

Hieronder weer mooi nieuws voor jou en onze wereld. Leef zoveel mogelijk in harmony met de natuur want dat is wat wij en Moeder Aarde nu meer dan ooit, nodig hebben!

Titel

Ga naar de bovenkant