Tarieven van de praktijk

Voor alle sessies staat een (ongeveer) tijdsduur van 1 tot 1 ½ uur.
Alle sessies, met uitzondering van de workshops, kunnen zowel ter plaatse, in de praktijk als telefonisch uitgevoerd worden.

Healing:  65,- euro

Dit gebeurd bij voorkeur in de praktijk. Je ligt hiervoor op een behandeltafel waarbij er gewerkt wordt met een diversiteit aan o.a. helende energieën.

Counseling: 65,- euro

Dit is een op zich zelf staande Inzicht gevende sessie waarbij, indien nodig, gebruik wordt gemaakt van kaarten en stenen. Kan ook, indien nodig, gecombineerd worden met een stukje familie opstellingen.

Individueel coachingstraject: 3x 55,- euro.  

Dit is een begeleiding/trainingstraject van minimaal 3 achtereenvolgende sessies waarin dieper kan worden ingegaan op de individuele problematiek en bijbehorende dynamiek.

Relatie coachingstraject: 3x 75,- euro

Dit is een begeleiding/trainingstraject van minimaal 3 achtereenvolgende sessies waarin dieper kan worden ingegaan op de gezamenlijke (van beide, aanwezige, partners) problematiek en bijbehorende dynamiek.

Alle Workshops: a 55,- euro p.p.

Een workshop bestaat uit minimaal 2 personen.

*In het kader van de gelijkwaardige energie uitwisseling is er voor mensen met een gering budget, na overleg, een aanpassing van het bedrag mogelijk.