‘Levensbloem Energie dekens’ Test/healing

Zich geborgen voelen, innerlijk tot rust komen, de eigen krachten weer aanvullen.
Dit wordt mogelijk gemaakt door het bijzondere design van deze heerlijk zachte dekens.

Wat is een ‘Levensbloem Energie’ deken?

Een spirituele, 100% biologisch katoenen deken met een hoge energetische trillingsfrequentie. Volledig gemaakt met pure, liefdevolle aandacht vanuit het hart en geleid door een direct contact met ‘De Bron’.

Door de bewust gekozen symboliek met de kleurencombinatie kan elke deken vol in werking treden. Zo laten de voordelen van deze dekens zich zelfs uitbreiden naar het energetisch therapeutisch gebied. Hierbij wordt extra aandacht gevraagd voor het thematische onderscheid bij de dekens, als gevolg van de verschillende kleuren evenals de symboliek.

De dekens worden geweven in Duitsland. Het beste biologisch katoen en de kleurstoffen worden zorgvuldig geselecteerd om de hoge kwaliteitsnorm te bereiken en te voldoen aan de eisen van het keurmerk GOTS. Het verfproces draagt daartoe bij door alleen kleurstoffen en hulpstoffen te gebruiken overeenkomstig de certificering “Öko Tex standard 100”.

Healing en inzichten
d.m.v. testen met de 100% biologisch katoenen ‘Levensbloem Energie ’ dekens

De voor jou juiste deken wordt gekozen door jouw gevoel en niet door jouw ogen.

Welke deken past bij jou?

Elke ‘Levensbloem Energie’ deken heeft haar eigen thema en helende energie. Door met verschillende dekens te testen ontvang je direct healing op die stukken waar mogelijk. De uiteindelijke deken die op het einde van de test nog bij je is, is jouw ondersteunende deken speciaal voor jouw levenspad. Zij ondersteunt, verlicht en helpt jou stukje bij beetje op een zachte, geleidelijke en hartverwarmende manier.

*Indien noodzakelijk kan de dekentest ook telefonisch gedaan worden.

Aanschaf van een eigen deken.

Besluit je ‘jouw’ deken aan te schaffen zodat je hem heerlijk mee naar huis kunt nemen, dan zal je al gauw merken dat de deken haar werk doet, waar je hem dan ook gebruikt. Sla hem heerlijk om je heen na een vermoeiende of drukke dag. Gebruik hem tijdens meditatie of leg hem op je bed. Zo worden jouw onderbewustzijn, jouw geest en jouw lichaam optimaal gevoed met precies datgene wat jij nodig hebt.

Dekens voor therapeutisch gebruik

Alle Love, Vitality en andere spirituele dekens zijn energetisch therapeutisch in te zetten, de Vitality Naturel wordt echter vooral en als enige deken aangeraden voor behandelingen op een behandeltafel.
Deze deken zorgt voor o.a. centrering en heeft een dubbele kracht door de combinatie van de Levensbloem met een symbool van Elohim Engelen.

De Boeddha/Yoga deken.

De Boeddha/Yoga deken daarentegen wordt met regelmaat gebruikt voor yoga, meditatie/groepsmeditatie, of op healing en inzicht gerichte workshops.

Speciale baby en dierendekentjes

De 2 soorten babydekens zijn er op gericht de baby welkom te heten en bescherming te geven en/of hulp te bieden bij het verwerken van geboortetrauma’s.

Het speciale dierendekentje geeft een gevoel van rust, geborgenheid en veiligheid waardoor genezing van trauma’s of stress makkelijker kan worden ingezet.

Het is tevens het kleinste dekentje uit de collectie en heeft een handig formaat, deze deken kan ook gebruikt worden voor in de wandelwagen van jouw baby.

Onderhoud van de dekens

Om het zachte karakter zo goed mogelijk te behouden, wordt de deken het beste onderhouden overeenkomstig de bijgevoegde gebruiksvoorschriften. Het materiaal kan gaan pluizen tijdens het gebruik of na het wassen, dat is typerend voor natuurvezel. Het is echter niet nodig om ze te wassen vóór gebruik.

*Wil je nu alvast alle dekens bekijken klik dan even door naar de ondernemerspagina van
  Praktijk Unify

Klant ervaringen

  • De energie van mijn dekentje heeft mij heel zacht in mijn proces gezet waar ik eerder niet in durfde!
  • Ik kocht de deken voor mezelf maar nu heeft mij kat hem ingepikt. Mijn kat was introvert en angstig en is nu weer aan het knorren en wordt steeds aanhankelijker.
  • Op het moment dat ik de deken meenam naar huis voelde ik in de auto al een beschermende warme hand op mijn schouders. Dit deed mij zo goed en was precies wat ik nodig had.
  • Elke avond als ik onder mijn dekentje kruip en ik om hulp vraag voel ik me opnieuw thuis komen en glijdt ik zacht een heerlijke slaap in.
  • Mijn zoon geloofde niet in dit soort onzin maar hij heeft nu wel mijn dekentje ingepikt.

* Al deze producten kunnen gezien en ervaren worden via onze beurzen of in mijn praktijk.