Klant ervaringen

Organo producten zijn verrijkt met 100% gecertificeerde biologische Ganoderma Lucidum.

Fibromyalgie, mijn ervaringsverhaal

DOOR LEONTIEN VAN DER PLAATS

Zo rond mijn 9e kreeg ik vage klachten, mijn rechterknie begon pijn te doen. Na huisarts bezoek is besloten Cesartherapie te volgen maar dat hielp niet. Door de jaren heen verslechterde het, pijn bleef aanhouden en verplaatsen, verlies van kracht in de handen en slecht lopen. Na jaren de diagnose Fibromyalgie gekregen. Op mijn 31e raakte ik zwanger, na de bevalling bleef ik klachten houden en kon weinig doen, haar verzorgen was te zwaar. Traplopen, meer dan 5 minuten staan en langer dan 10 minuten lopen, ging niet. Hiervoor konden artsen geen goede reden geven, ik kreeg morfine pijnstillers. Uiteindelijk belandde ik in een scootmobiel, want ik kwam de deur niet meer uit. 2 jaar na mijn bevalling, kwam een wakkere huisarts op het idee, mij te testen op bekkeninstabiliteit en ja hoor, na 5 minuten vastgesteld. Hè, he, had dat niet eerder gekund? Een revalidatie traject volgde, waarin ik leerde mijn energie te doseren. Door sporten en oefeningen kon ik na 8 weken weer redelijk traplopen. Staan en kopen ging nog moeizaam. En helaas nog veel pijn en slecht slapen. Ik was wel weer part-time aan het werk, maar had veel pijnstillers per week nodig. Pijnstilling gaf ook weer maagklachten, oplossing: maagzuurremmers. In oktober 2013 kwam ik op een beurs in gesprek met een echtpaar, zij vertelde over koffie, met een bijzonder ingrediënt, de geneeskrachtige paddenstoel, Reishi, die het immuunsysteem verbetert en het lichaam ontgift. Na een week of zo, merkte ik al verbetering, minder moe en beter slapen. Een vervolgafspraak gemaakt en 2 pakken zwarte koffie gekocht. Ook de pijn werd minder en pijnstillers tot 0 kunnen brengen.

* Al deze producten kunnen gezien en ervaren worden via onze beurzen of in mijn praktijk.